Prijzen zijn exclusief 21% BTW - Producten zijn alleen bestemd voor professionals!

DELLA & DELLE BROW HENNA: SWITCHING SERVICE

Wanneer je start met een nieuwe behandeling in je salon, bijvoorbeeld henna brows, is het altijd even aftasten met wel product je wilt gaan werken. Waarschijnlijk heb je een training gevolgd en daarbij ook een starterpakket met producten ontvangen.

Lees meer »

TIPS VOOR JE INSTAGRAM FEED

Social media is niet weg te denken en een belangrijk hulpmiddel om nieuwe klanten te trekken. Instagram en Facebook zijn een gratis marketing tool, dus doe er je voordeel mee! Vind je het lastig om een feed te maken waarover je tevreden bent? Dan hebben wij wat tips voor je!

Lees meer »

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER ONS NIEUWSTE MERK AMICA LASHES

NEW BRAND ALERTYes, yes, yes we willen met jullie delen dat we zo ongelofelijk blij en trots zijn! We zijn van het bijzondere wenkbrauw- en wimpermerk, Amica Lashes, de officiële partner in Nederland, België en Luxemburg ! Dit betekent een heel gaaf assortiment aan nieuwe producten voor jullie.

Lees meer »

GEEN DEVELOPER NODIG

We krijgen vaak de vraag waarom we geen developer in ons assortiment hebben. Het antwoord is heel simpel. Er is alleen water nodig om Della & Delle brow henna te mengen. Dus geen onnodige chemische developers.

Lees meer »

BRAZILIAN BEAUTY !

Wisten jullie dat Della & Della brow henna al meer dan 20 jaar bestaat. Al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied op van Brow henna. Dat is lang!

Lees meer »