Prijzen zijn exclusief 21% BTW - Producten zijn alleen bestemd voor professionals!

BRAZILIAN BEAUTY !

Gepubliceerd op 26 april 2021 om 23:49


Wisten jullie dat Della & Della brow henna al meer dan 20 jaar bestaat. Al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied op van Brow henna. Dat is lang!

Het familiebedrijf is ooit begonnen met een kleine winkel die cosmetica producten verkocht en uitgegroeid tot een keten van cosmeticawinkels in Brazilië en een wereldwijd brow henna merk. Een familielid, Alessandra, die ook een eigen kapsalon had, experimenteerde met het maken van een eigen brow henna. Nadat deze formule geperfectioneerd was, is ze haar eigen brow henna merk gestart. Wat nu bekend is als Della & Delle.

Het productieproces heeft Della & Delle zelf in handen omdat de brow henna wordt gemaakt in hun eigen fabriek.

Regelmatig bezoeken ze de henna plantage in India om te waarborgen dat de henna altijd dezelfde hoge kwaliteIt behoudt. Ze hebben laatst onderzoek gedaan en een schattig gemaakt dat er per jaar 30 miljoen wenkbrauwen wereldwijd met   Della & Delle brow henna worden gekleurd.

Wat wij , behalve, de natuur, zon en zee, zo mooi vinden aan Brazilië is dat de vrouwen er altijd tip top uit zien. Arm of rijk, dik of dun, jong of oud, het maakt niet uit, iedereen besteed tijd en geld aan het accenturen van hun natural beauty. De nagels en wimpers moeten verzorgd zijn, haren geföhnd of strak in de krul, en... de wenkbrauwen die moeten perfect zijn! In de grote steden vind je op elke straathoek browsalons. Vaak ook bij de mensen thuis als ze een kamertje over hebben. Niet gek dat er dus zulke goede brow producten in Braziië zijn ontwikkeld. Waar we henna brows in Nederland pas de laatste jaren steeds meer zien, werkten ze in Brazilië 20 jaar geleden al met Della & Delle brow henna.

We LOVE Della & Delle 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.