Prijzen zijn exclusief 21% BTW - Producten zijn alleen bestemd voor professionals!

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER ONS NIEUWSTE MERK AMICA LASHES

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 16:49


NEW BRAND ALERT
Yes, yes, yes we willen met jullie delen dat we zo ongelofelijk blij en trots zijn! We zijn van het bijzondere wenkbrauw- en wimpermerk, Amica Lashes, de officiële partner in Nederland, België en Luxemburg ! Dit betekent een heel gaaf assortiment aan nieuwe producten voor jullie.

 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

Er zijn veel fantastische merken op de markt, maar met sommige voel je direct een bijzondere connectie. Amica Lashes is daar één van (en onze eerste liefde Della & Delle). Niet alleen omdat zij innovatieve producten op de markt hebben gebracht maar ook door bedenker, Svetlana Grigorieva. Deze inspirerende vrouw met haar warme persoonlijkheid, was één van de eerste die zich specialiseerde in Lash Lifts. Ze is afgestudeerd aan het St. Petersburg Institute of Technology en heeft een degree in Chemical Technology of Organic Substances. Ze hield van haar werk als chemical engineer, maar ze miste iets. Zo begon haar cariëre als Lash Lift master en leraar 8 jaar geleden. 

AMICA LASHES DOOR EN VOOR PROFESSIONALS

Tijdens haar loopbaan als lash lift master, merkte Svetlana dat de producten die er op de markt waren haar geen voldoening gaven tijdens haar werk. Ze had veel ideeën hoe dit beter kon en mede dankzij haar achtergrond als chemist begon zij met ontwerpen. Als eerste ontwierp ze de serie Audrey brushes. Dit waren de eerste kwasten op de markt speciaal voor het aanbrengen van lotions tijdens lash lift en behandelingen.

 

CERAMIDE A2

Na de kwasten ging ze vormgeven aan haar ideeën over producten die het reinigen van wenkbrauwen en wimpers makkelijker maakt, tegelijktertijd intens verzorgen én ook de resultaten van lamination behandelingen verlengen. In haar zoektocht verdiepte zij zich in het component Ceramide A2 en na 2,5 jaar van onderzoek, testen en uitproberen ontwikkelde zij de perfecte formule die aan de basis ligt van de Ceramide Aqua Make-Up Remover, Toner Veil en het Ceramide concentraat voor professionals en thuis gebruik.

TRANSPARANTIE EN EERLIJKHEID

Alle producten van Amica Lashes zijn ontwikkeld uit liefde en passie. Uit een behoefte producten te ontwikkelen die het lash lift en browlamination proces perfectioneren en met de wens dit te kunnen delen met andere professionals.

Svetlana is altijd erg open over de achtergrond en het ontwikkelproces van haar producten. Ze neemt je graag via haar story's en berichten op instagram mee tijdens haar reis in dit proces. Haar passie en enthousiasme werkt aanstekelijk en is een inspiratiebron voor veel vrouwen die nog zoekende zijn naar hun eigen droom baan.

 

VOOR JULLIE

De producten van Amica Lashes zijn uniek en nieuw in de beauty branche. Nu je wat van de achtergond van Amica Lashes kent is het niet moeilijk te geloven dat de producten puur ontwikkeld zijn om jouw werk te vergemakkelijken en te verbeteren. Dit alles heeft ons doen besluiten om samen te gaan werken met Amica Lashes waardoor we jullie nu deze exclusieve producten kunnen aanbieden!

 

Nog een paar dagen wachten en de producten staan online in de webshop. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Houd dan vooral onze Instagram pagina in de gaten.

 

Liefs Caroliene

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.