Prijzen zijn exclusief 21% BTW - Producten zijn alleen bestemd voor professionals!

 

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DELLA & DELLE BROW HENNA

 

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN ZIJN

 

  • STERKE EN DIEPE PIGMENTATIE
  • LANGHOUDEND OP HAAR EN HUID
  • HOOG PERCENTAGE PURE HENNA EN PLANTEXTRACTEN
  • VERZORGEND EFFECT VOOR DE HAREN EN HUID

 

Ons professionele assortiment van Della & Delle Brow Henna bestaat uit 4 sterk gepigmenteerde, natuurlijke warme kleuren.
Perfect voor elk huidtype en toon.

Della & Delle heeft bewust voor deze 4 kleuren gekozen en is van mening dat het ontwikkelen en aanbieden van meer kleuren niet nodig is, met verschillende inwerktijden en mixen kan er voor iedere klant een gewenst kleur resultaat bereikt worden. Maar om aan de vraag van de Europese klanten te voldoen, zijn ze extra kleuren aan het ontwikkelen. Onder andere de kleur 'blond'.

 

Della & Delle's Brow Henna pigmenten zijn afkomstig uit de bladeren en bloemen van Indiase hennaplanten en de bladeren van de Indigo en Cassia planten. Die met zorg gekozen en behandeld worden.

 

Della & Delle heeft de formule voor hun brow henna 20 jaar geleden ontwikkeld en door de jaren heen geperfectioneerd. Al die jaren is de hoge kwaliteit gewaarborgd waardoor er uitmuntende resultaten behaald worden. Decennia lang maken zij gebruik van dezelfde en beste leverancier van hennaplanten. Zij brengen regelmatig een bezoek aan hun plantages in India om zo betrokken te blijven bij het gehele proces.

 

De manier waarop Della & Delle Brow Henna op de haar- en huidstructuur werkt, is uniek.  De brow henna hecht zich aan de bovenste huidlaag waardoor er een prachtig stempeleffect achterblijft. Hierdoor lijken wenkbrauwen voller. Maximaal 14 dagen blijft de brow henna zichtbaar op de huid, maar dit is afhankelijk van verschillende huidtypen en verzorgingsroutines.  


Della & Delle Brow Henna bevat naast pure henna ook verschillende vitamines, mineralen en antioxidanten. Dit zorgt voor hydratie en groeistimulans van de haartjes en verzorgd tevens de huid. Ook geeft het een glans boost.  A 3 in 1 solution!

 

Last but not  least Della & Delle brow henna is vegan en cruelty free! 

Ben je op zoek naar een brow henna die diep en langdurig kleurt?

Verzorgend is en een hoge, decennia lange, kwaliteit heeft?

Wacht niet langer en ga naar de BROW HENNA webshop !

 

With Love,

Caroliene

Browstar Cosmetics 

Official Distributor of Della & Delle Brow Henna

The Netherlands and Belgium