Prijzen zijn exclusief 21% BTW - Producten zijn alleen bestemd voor professionals!

VERZENDEN & RETOURNEREN

Hoeveel zijn de verzendkosten?

De prijs voor verzending binnen Nederland zijn €6,95 inclusief BTW. De verzendkosten worden in de webshop getoond exclusief 21% BTW. Tijdens het afrekenen wordt de BTW berekend over de verzendkosten. Zonder 21% BTW zijn de verzendkosten: €5,50

Bestel je in Nederland voor meer dan € 150,- dan verzenden wij gratis.


Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd ?

Na je bestelling verzenden wij deze binnen 1 a 2 werkdagen. Dit betekent dat wij binnen 1 a 2 werkdagen jouw bestelling overdragen aan de verzendmaatschappij PostNL, DHL of DPD. Hoe lang zij vervolgens over de verzending doen hebben wij natuurlijk geen invloed op. Heb je in het weekend besteld of op een nationale feestdag, dan verzenden wij je bestelling op de eerstvolgende werkdag.

Wij hebben geen invloed op eventuele vertraging die veroorzaakt wordt door de verzendmaatschappij.


Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, dit kan. Alleen ongebruikte artikelen in hun originele verpakking nemen wij retour. Stuur ons een e-mail met daarin je ordernumber en reden van retour. Stuur je pakket binnen 14 dagen retour. De kosten voor de retourzending vergoeden wij niet. Zodra het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten (verzendkosten naar jou en de retourkosten) gecrediteerd. De creditering vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het retourbewijs totdat het aankoopbedrag is bijgeschreven.


Ik heb een verkeerd of beschadigd product ontvangen, wat nu ?

Mocht het gebeuren dat je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen neem dan binnen 24 uur contact met ons op via browstarcosmetics@gmail.com.

Open of gebruik het product niet! Anders kunnen wij het niet retour nemen.